hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Kiss Levente jó formában várja az Európa Kupát

A magyar ökölvívó válogatott egyik következő nemzetközi megmérettetése a montenegrói Budvában sorra kerülő Európa Kupa lesz, amely október 6-a és 15-e között zajlik majd az Adriai-tenger partján. A versenyen a felnőtt férfiak tizenhárom súlycsoportban mérhetik össze az erejüket, és a legjobbak nemcsak érmekkel, de pénzdíjakkal is távozhatnak.

A magyar válogatott az utolsó simításokat az esemény helyszínén végzi, a 92 kilogrammos Kis Levente pedig úgy nyilatkozott, hogy jó formában várja a tornát, célja pedig az, hogy a lehető legtöbbet kihozza magából a mérkőzéseken.

„Nagyjából másfél hete kint vagyunk a csapattal az Európa Kupa helyszínén, ahol az utolsó simításokat végezzük. A felkészülés kifejezetten jól alakul, minőségi nemzetközi partnerekkel tudunk együtt edzeni és kesztyűzni. Napi két edzésünk van, reggel egy átmozgató tréning, este pedig rendszerint szakmai edzés. Erős nemzetközi mezőnyre számítok a tornán, legalább 8 indulóval a súlycsoportomban. Úgy érzem, hogy sikerült jó formába kerülnöm és készen állok kihozni magamból a maximumot.” – mondta Kiss Levente

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események