hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Ökölvívó Edző Bsc képzés Egerben az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem kiemelten fontosnak tartja a testnevelés, a verseny- és szabadidősport tudományos és szakmai fejlesztését, legyen az sportszakember-képzés, -továbbképzés, tananyagfejlesztés vagy sporttudományi szakértői- és kutatómunka. Ezt a felelősségteljes munkát a sportirányítás szervezeteivel, valamint a különböző sport- és tudományos szervezetekkel együtt végezzük.

Az Egyetem és a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) oktatási, szakmai és tudományos együttműködésének eredményeként a Sporttudományi Intézet a 2023/2024-es tanévben

Ökölvívó edző Bsc képzést indít.

Az Egyetem Sporttudományi Intézete a MÖSZ erkölcsi és szakmai támogatásával, elméleti alapokra épülő gyakorlatorientált edzőképzést indít ökölvívás sportágban. A nappali vagy levelező tagozatos képzés során az általános (alapozó) és speciális (sportágspecifikus) tudásra és tapasztalatszerzésre is nagy hangsúly kerül.

Az Egyetem és az MÖSZ a modern tudományos és szakmai eredményekre támaszkodva alakítja ki a hároméves képzés tartalmi és formai ismereteit, követelményeit. A sportági képzést a nemzetközi és a hazai ökölvívás sportágban jártas, kiemelkedő tudással rendelkező sportszakemberek tartják. A szakmai tudás, az ideális létesítmények, illetve Eger és az Egyetem szellemisége együttesen garancia a komplex edzői munka során szükséges tudás elsajátítására és gyakorlati alkalmazhatóságára.

A különböző sporttudományi képzésekben kiemelkedő hagyományokkal és tapasztalatokkal rendelkező Sporttudományi Intézet szeretettel várja azokat az érdeklődőket, akik számottevő sportági tapasztalatokkal rendelkeznek és ökölvívó szakedzői (BSc) végzettséget szeretnének szerezni.

Eszterházy Károly Katolikus Egyetem, a Jó döntés!

A képzésre a jelentkezési határidő 2024. február 15.

A képzéssel és a felvételivel kapcsolatos tájékoztató elérhető:

https://uni-eszterhazy.hu/egyetem/m/felvetelizok/alapkepzes/felveteli-vizsgakovetelmenyek

https://uni-eszterhazy.hu/egyetem/m/felvetelizok/alapkepzes

Közelgő események