hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

2. KAJDI JÁNOS NEMZETKÖZI ÖKÖLVÍVÓ VERSENY, SZOMBATHELY

A Haladás Ökölvívó Szakosztály, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség és a Vas megyei Ökölvívó Szövetség 2023-ban ismét nagyszabású ökölvívó tornát rendez Szombathelyen.

Nemzetközi és számos hazai box klub részvételével létrejött eseményen a megyei és régiós ökölvívás tehetséges fiataljait láthatja a közönség.

Minden korosztály és súlycsoport képviseli a klubokat előzetes meghívás alapján.

Kajdi János Szombathely szülötte, az egykori jeles ökölvívó emlékéhez méltó eseménynek a Haladás Sportkomplexum ad otthont.

Kiemelt díszvendég Szili István profi ökölvívó.

A verseny védnökei Kajdi János rokonai és Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó, akik a Halmay Hagyományörző Egyesület meghívásának tesznek eleget.

A boxverseny szakmai szervezője Szalai Sándor a Haladás Ökölvívó Szakosztály vezetőedzője és Őze-Guth Szilvia sportmanager.

A verseny helyszíne: Haladás Sportkomplexum, 9700 Szombathely, Rohonci út 3.

A verseny időpontja: 2023. június 17.-e (szombat) 15:00 óra

A verseny célja: Versenyzési alkalom biztosítása, a sportág népszerűsítése nemzetközi keretek között. Közösségfejlesztés, valamint az egészségre nevelés, egészség fejlesztés, sportos életre nevelés ösztönzése. Lehetőség az emlékverseny díjainak elnyerésére. A verseny által megismerni új és haladó tehetségeket, kellemes szórakozást biztosítani az ökölvívást kedvelő és szerető közönségnek.

A verseny szlogenje: „Legyen világbéke 2023”

Az esemény FB oldala: https://fb.me/e/QG4Kh5bQ

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események