hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Négy vereség a serdülő EB negyedik napján

A maribori serdülő Európa-bajnokság negyedik versenynapján négy magyar versenyzőért izgulhattunk. Elsőként Szabó Hajnal lépett ringbe a lányok 40 kilós mezőnyében. Szabó harcosan küzdött a török Daskin ellen, ám az első és a harmadik menetben is számolni kellett a magyar versenyzőre, így nem sikerült bejutni a legjobb négy közé.

Bajcsi Flóra az ukrán Rafalska ellen küzdött 42 kilogrammban. Bajcsi igyekezett bátran kezdeni, ám az első percben kétszer is számolt rá a mérkőzésvezető, a második ilyen eset után pedig be is szüntette a mérkőzést, így az ukrán versenyző jutott be a legjobb négy közé.

A fiúk 60 kilós mezőnyében Bogyor Dávidra a lengyel Gruszka várt. Bogyor jól kezdte a mérkőzést, többet és pontosabban dolgozott, így megnyerte az első menetet. A második menet kiegyenlített csatát hozott, ezt a felvonást a pontozó a lengyel versenyzőnek adták. A záró menetben Gruszka tudott jobban felpörögni, ami elégnek bizonyult a lengyel sikerhez.

A nap utolsó magyarjaként a 90 kilogrammos Völgyi György bokszolt a török Bas ellen. A török remekül kezdte a meccset és gyors, tiszta találatokkal operált. Völgyire az első menetben kétszer is számolt a mérkőzésvezető, majd beszüntette a meccset.

Hétfőn újabb magyar versenyzőkért szoríthatunk!

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események