hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Négy magyar jutott elődöntőbe hétfőn!

A maribori serdülő Európa-bajnokság ötödik napján 8 magyar versenyző lépett szorítóba, kivétel nélkül a legjobb 4 közé kerülésért.

A mai napon 50 százalékos mérleggel zártak a fiatalok, Dorkó Laura, Asztalos Hunor, Farkas Tamás és Kékesdy Áron nem tudta kiharcolni az elődöntőket, Törő Eszter, Sas Dániel, Domján Alex és Vastag Béla azonban nyerni tudott, így ők már biztos éremszerzők a serdülő EB-n!

„Kissé fura érzésekkel jöttem el ma a csarnokból. A négy vesztes meccsen sem tudunk rosszat mondani a versenyzőkről. Kékesdy Áron ma is kicsit álmosan kezdett, az örmény fiú ezt okosan használta ki és ma jobb volt. Dorkó Laura meccsén azt gondolom, hogy a mérkőzésvezető korán számolt, ez nagyban meghatározta az egyébként szoros meccset. Farkas Tomi óriásit küzdött az ukrán ellen és Asztalos Hunor sem vallott szégyent.

Törő Eszter nagyon okosan használta ki fizikai fölényét és nyert megérdemelten. Sas Dani kőkemény küzdelemben múlta felül a lett versenyzőt, akárcsak Domján Alex, aki egy hatalmas szívű bunyós, amit ma be is vitt a ringbe. Vastag Béla ma is parádésan bokszolt, gyakorlatilag kapott ütés nélkül győzte le a szlovén versenyzőt. Ma is nagyon tetszett a ringben nyújtott teljesítménye.

Holnap újabb négy mérkőzés vár ránk, bízom abban, hogy sikeresek leszünk és akkor elégedettek lehetünk az Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményünkkel.” – értékelt Dorkó Péter, serdülő szakágvezető

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események