hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]
hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Virbán Gábor: Az ötödik bajnoki címemet követően nagyon várom a Bocskai emlékversenyt

A 100. Papp László felnőtt országos bajnokság döntői során nemcsak a fiatalok, de a rutinosabbak közül is többen alkottak maradandót a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban, mint például Virbán Gábor.

A korábban ifi Eb-bronzérmes Virbán Gábor a Boxam tornával melegített Spanyolországban

a felnőtt országos bajnokságra és több nemzetközi eseményen indult az ősz folyamán. A 25 esztendős ökölvívó ugyan nem olimpiai súlyban szerepel, de remek formában van, és ezt a jubileumi országos bajnokságon is bizonyította.

A legutóbbi Bocskai emlékversenyen ezüstérmes Virbán Gábor nagyon nagy csatára számított Bilostotskyi Rostyslav ellen, hat évvel ezelőtt kikapott ellenfelétől az U22-es Európa-bajnokságon, most viszont kiütéssel vágott vissza a 54kg-os magyar bajnoki döntőben.

„Nagyon boldog voltam, hogy a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban került megrendezésre a 100. magyar bajnokság, hiszen itt nyertem meg 18 évesen az első felnőtt országos címemet. A szervezés is nagyon tetszett, minden tökéletesen zajlott és az első selejtezők kivételével mindegyik nap tudtam bokszolni az Ob-n. Boldog vagyok, hogy revansot tudtam venni a döntőben, hiszen 2017-ben kikaptam ettől az ukrántól, így természetesen a mérkőzés előtt nagyon fűtött a bizonyítási vágy.

Sikerült ötödik felnőtt magyar bajnoki címem is bezsebelnem és a következő állomás természetesen a Bocskai emlékversenyen lesz. Mindig nagyon szeretek magyar közönség előtt bokszolni, és nagyon várom a következő megmérettetést Debrecenben.” – nyilatkozta Virbán Gábor a Bocskai előtt.

Hajrá magyar ökölvívás!

Közelgő események