hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

május 8, 2023

Szaka Pisti harcolt a világelső ellen, de búcsúzott a taskenti világbajnokságon

Az Üzbegisztánban zajló taskenti felnőtt férfi világbajnokság nyolcadik versenynapján egy magyar ökölvívó volt érdekelt a programban, Szaka István azonban nem tudott bravúrt hozni, és számára véget ért a vb. Szaka Pisti idén sokkal hatékonyabb munkát végzett, és jobb eredményeket is ért el a nemzetközi porondon. Az első fordulóban a türkmén Dovlet Muhanov ellen magabiztosan jutott...
Read More

FELNŐTT FÉRFI VILÁGBAJNOKSÁG, TASKENT

Nyolcadik napi élő közvetítések Day8, Ring A: https://www.iba.sport/tashkent-live-stream-ring-a/ Day8, Ring B: https://www.iba.sport/tashkent-live-stream-ring-b/ A magyar csapat nyolcadik napi párosítása: 54 kg, a 16 közé jutásért: Szaka István – Mahmud Szabirhan (kazah) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Dr. Bajkai István Elnök Úr búcsúztatása

Mély fájdalommal tájékoztatunk mindenkit, hogy Dr.Bajkai István Elnök úr búcsúztatása 2023. május 15-én 10:00 órakor lesz a Pestszentlőrinci temető 2.sz. parcellájában. Cím: Budapest, XVIII. kerület, Nefelejcs utca 101. A család kérését tolmácsoljuk Önök felé, hogy amennyiben szeretnék leróni a kegyeletüket, azt egy szál fehér rózsával tegyék.
Read More