hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

augusztus 17, 2023

Két győzelem és egy vereség a serdülő EB első napján

A maribori serdülő Európa-bajnokság első napján három magyar versenyző lépett ringbe. Az 51 kilogrammos Dorkó Laura és a 70 kilós Sas Dániel győzelemmel mutatkozott be, Rafael Dávidnak nem azonban sikerült a továbbjutás. „Egy ilyen eseményen az első versenynap képes nem várt meglepetéseket hozni. A mérkőzések egy órás késéssel indultak, de ez nem zavarta meg a...
Read More

Sas Dániel a legjobb 8 között

A maribori serdülő Európa-bajnokság nyitónapján Sas Dániel legyőzte a bolgár Valchevet, így sikerült bejutnia a legjobb 8 közé! Gratulálunk Dani! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Magyar győzelem a serdülő EB nyitányán

A maribori serdülő Európa-bajnokság nyitónapján Dorkó Laura legyőzte a cseh Vichovát, így a torna magyar sikerrel vette kezdetét! Gratulálunk Laura! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés – Serdülő Európa-bajnokság, első nap

Kezdés – 15:00 óra A Ring 7.pár: Rafael Dávid – Yigit Keskin (török) B Ring https://www.youtube.com/watch?v=bxGJOk-JOcs 1.pár: Dorkó Laura – Sabina Vichova (cseh) 18.pár: Sas Dániel – Yavar Valchev (bolgár) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Rafael Dávidnak, Dorkó Laurának és Sas Dánielnek!

A maribori serdülő EB első napján három ökölvívónk lép szorítóba. Kezdés – 15:00 óra A – Ring Fiú 40kg, a legjobb 16 közé jutásért / 7.pár Rafael Dávid – Yigit Keskin (török) B – Ring Lány 51kg, a legjobb 8 közé jutásért / 1.pár Dorkó Laura – Sabina Vichova (cseh) Fiú 70kg, a legjobb 8...
Read More