hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

augusztus 18, 2023

Szívből gratulálunk Pajna Zoltánnak, a MÖSZ elnökségi tagjának!

Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke, a belügyminiszter előterjesztésére, augusztus 20. alkalmából a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje állami kitüntetést adományozta a közigazgatás területén végzett több évtizedes szakmai munkája, különösen a vármegyei önkormányzatok és Hajdú-Bihar vármegye fejlesztését előmozdító tevékenysége elismeréseként Pajna Zoltán Árpád úrnak, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata Közgyűlésének és a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége elnökének.
Read More

Hatalmas csatában maradt alul Turós Levente

A maribori serdülő Európa-bajnokság második napján egyetlen magyarként Turós Levente lépett ringbe a moldovai Savciuc ellen. A 63 kilogrammos mérkőzés óriási csatát hozott, Turós végig magas ütésszámmal dolgozott, ám megnyerni nem sikerült a mérkőzést, így a legjobb 16 között búcsúzott a tornától. „Nehéz mit mondani a mérkőzés után, mi a ring mellől úgy éreztük, hogy...
Read More

Élő közvetítés – Serdülő Európa-bajnokság, második nap

A Ring 17.pár: Turós Levente – Alexandr Savciuc (moldovai) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Turós Leventének a maribori serdülő EB második napján!

Kezdés – 15:00 óra A – Ring Fiú 63kg, a legjobb 8 közé jutásért / 17.pár Turós Levente – Alexander Savciuc (moldovai) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More