hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

augusztus 23, 2023

Sas Dániel döntős, öt magyar bronz a serdülő EB-n!

A maribori serdülő Európa-bajnokság elődöntőiben hat magyar versenyző volt érdekelt. A fiúk 70 kilogrammos mezőnyében Sas Dániel a georgiai Tsiklauri ellen lépett ringbe és taktikus ökölvívással megérdemelt jutott be a döntőbe. Törő Eszter, Tallósi Vanessza, Vastag Béla, Fazakas István és Domján Alex nem tudta beverekedni magát a fináléba. „Nagyon örülök Dani sikerének, taktikus és koncentrált...
Read More

Vastag Béla is bronzérmes

A maribori serdülő Európa-bajnokság hetedik napján az elődöntőket rendezik meg. A fiúk 46 kilogrammos mezőnyében Vastag Béla a lett Putrasevics ellen lépett ringbe és egy hatalmas csata után, végül a bronzérmet szerezte meg! Gratulálunk Béla! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Domján Alex bronzérmes

A maribori serdülő Európa-bajnokság hetedik napján az elődöntőket rendezik meg. A fiúk 80 kilogrammos mezőnyében Domján Alex az örmény Kachatryan ellen lépett ringbe és végül a bronzérmet szerezte meg! Gratulálunk Alex! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Sas Dániel serdülő EB döntős

A maribori serdülő Európa-bajnokság hetedik napján az elődöntőket rendezik meg. A fiúk 70 kilogrammos mezőnyében Sas Dániel a georgiai Tsiklauri ellen lépett ringbe és okos, taktikus bunyóval bejutott a fináléba! Gratulálunk Dani! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Tallósi Vanessza is EB bronzérmes

A maribori serdülő Európa-bajnokság hetedik napján az elődöntőket rendezik meg. A lányok 60 kilogrammos mezőnyében Tallósi Vanessza a horvát Zadravec ellen lépett ringbe és egy szoros meccs után, végül a bronzérmet szerezte meg! Gratulálunk Vanessza! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Törő Eszter bronzérmes a serdülő Európa-bajnokságon

A maribori serdülő Európa-bajnokság hetedik napján az elődöntőket rendezik meg. A lányok 54 kilogrammos mezőnyében Törő Eszter az ukrán Serhiienko ellen lépett ringbe és végül a bronzérmet szerezte meg az EB-n! Gratulálunk Eszter! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Fazakas István bronzérmes a serdülő Európa-bajnokságon

A maribori serdülő Európa-bajnokság hetedik napján az elődöntőket rendezik meg. A fiúk 48 kilós mezőnyében Fazakas István a bolgár Nikolay Nikolaev ellen küzdött az elődöntőben és végül a bronzérmet szerezte meg az EB-n! Gratulálunk István! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés – Serdülő Európa-bajnokság, hetedik nap – B Ring

Kezdés – 15:00 óra 5. pár Fiú 52kg: Fazakas István – Nikolay Nikolaev (bolgár) 17. pár Fiú 70kg: Sas Dániel – Luka Tsiklauri (georgiai) 21. pár Fiú 80kg: Domján Alex – Hrach Khachatryan (örmény) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés – Serdülő Európa-bajnokság, hetedik nap – A Ring

Kezdés – 15:00 óra 7. pár Lány 57kg: Törő Eszter – Daria Serhiienko (ukrán) 12. pár Lány 60kg: Tallósi Vanessza – Tia Zadravec (horvát) 23. pár Fiú 46kg: Vastag Béla – Grafs Putrasevics (lett) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Tallósi Vanesszának, Törő Eszternek, Fazakas Istvánnak, Vastag Bélának, Sas Dánielnek és Domján Alexnak a maribori serdülő EB hetedik napján!

Kezdés – 15:00 óra A – Ring Lány 57kg: Törő Eszter – Daria Serhiienko (ukrán) / 7. pár Lány 60kg: Tallósi Vanessza – Tia Zadravec (horvát) / 12. pár Fiú 46kg: Vastag Béla – Grafs Putrasevics (lett) / 23. pár B – Ring Fiú 52kg: Fazakas István – Nikolay Nikolaev (bolgár) / 5. pár Fiú...
Read More