hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]
hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

november 13, 2023

Kiss Levente győzelemmel kezdett

A Budvában zajló U22-es Európa-bajnokság második napján négy magyar versenyzőért izgulhattunk. A férfiak 92 kilogrammos mezőnyében Kiss Levente remek bunyót bemutatva már az első menetben győzött a horvát Morovic ellen és ezzel bejutott a legjobb 8 közé. Gratulálunk Levi! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

A klubok hangja 3. rész: Turbucz Gábor

Az Oxigén Média nyolcrészes videósorozatában a magyar ökölvívásban kiemelkedő munkát végző klubképviselők szólalnak meg a sportágban kialakult helyzetről. A harmadik részben Turbucz Gábor, a Kőbánya SC ökölvívó szakosztályának vezetője nyilatkozik, aki úgy fogalmaz, hogy már nagyon ráférne a sportágra, hogy rendben és egy irányba haladjon. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Mester vereséget is szenvedett

A Budvában zajló U22-es Európa-bajnokság második napján négy magyar versenyzőért izgulhatunk A férfiak 75 kilogrammos mezőnyében Mester Soma az ír Rafferty ellen lépett ringbe. A mérkőzésen az ír versenyző több találatot jegyzet a hatalmasat küzdő Mester ellen és végül pontozásos győzelemmel jutott a legjobb 8 közé, Mester Soma számára pedig véget ért a verseny. Hajrá,...
Read More

Egy hónap múlva veszi kezdetét a 100. Papp László ökölvívó magyar bajnokság

Egy hónap múlva veszi kezdetét a 100. Papp László ökölvívó magyar bajnokság a HELL ENERGY főtámogatásával. Az alábbi videóban Erdei Zsolt, hatszoros magyar-bajnok, amatőr és profi világbajnok, olimpiai bronzérmes ökölvívónk mesél a korábbi magyar-bajnokságok emlékeiről. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Cifra vereséget szenvedett az orosztól

A Budvában zajló U22-es Európa-bajnokság második napján négy magyar versenyzőért izgulhatunk. A nők 63 kilogrammos mezőnyében Cifra Diána az orosz Babicheva ellen lépett ringbe. A mérkőzésen az orosz versenyző akarata érvényesült, aki végül megérdemelt győzelemmel jutott a legjobb 8 közé. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Szeleczki búcsúzott az U22-es Európa-bajnokságtól

A Budvában zajló U22-es Európa-bajnokság második napján négy magyar versenyzőért izgulhatunk. Hétfőn elsőként a 48 kilogrammos Szeleczki Lilla lépett ringbe az olasz Prisciandaro ellen. A mérkőzésen Szeleczki remekül küzdött, ám a szoros menetek során a pontozók az olaszt látták jobbnak, így Szeleczki számára véget ért a torna. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés – U22-es Európa bajnokság, második nap

Délelőtti Program – 14:00 óra A Ring: 1. pár / Női 48kg, a legjobb 8 közé jutásért Szeleczki Lilla – Erika Prisciandaro (olasz) B Ring: 3. pár / Női 63kg, a legjobb 8 közé jutásért Cifra Diána – Jelena Babicseva (orosz) 10. pár / Férfi 75kg, a legjobb 8 közé jutásért Mester Soma – Gavin...
Read More

Szurkoljunk együtt Szeleczki Lillának, Cifra Diának, Mester Somának és Kiss Leventének a budvai U22-es Európa-bajnokság második napján!

Délutáni program – 14:00 óra A – Ring 1. pár / Női 48kg, a legjobb 8 közé jutásért Szeleczki Lilla – Erika Prisciandaro (olasz) B – Ring 3. pár / Női 63kg, a legjobb 8 közé jutásért Cifra Diána – Jelena Babicseva (orosz) 10. pár / Férfi 75kg, a legjobb 8 közé jutásért Mester Soma...
Read More