hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

november 16, 2023

Kiss Levente újabb idő előtti győzelemmel elődöntős

A Budvában zajló U22-es Európa-bajnokság ötödik napján a 92 kilogrammos Kiss Levente már az első menetben padlóra küldte a montenegrói Lekicset, melynek eredményeképp az ellenfél sarka bedobta a törölközőt, így Kiss a második meccsét és idő előtti győzelemmel nyerte meg, mellyel bejutott a súlycsoport elődöntőjébe. Gratulálunk Levi! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Buza Rafael is búcsúzott az U22-es Európa-bajnokságtól

A Budvában zajló U22-es Európa-bajnokság ötödik napján a 67 kilós Buza Rafael a szlovén Petric ellen lépett ringbe a negyeddöntőben. Buza jól kezdte a mérkőzést, ám az első és második menetben is megintette a mérkőzésvezető, sőt a második felvonásban számoltak is rá, így végül pontozásos vereséget szenvedett és búcsúzott a tornától. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Buza Rómeó nem jutott elődöntőbe

A Budvában zajló U22-es Európa-bajnokság ötödik napján a 71 kilós Buza Rómeó a szerb Nikolic ellen lépett ringbe a negyeddöntőben. Buzát, egy szoros első menet után kétszer is intette a mérkőzésvezető a második menetben, így a záró felvonásban mutatott remek hajrá ellenére Buza pontozásos vereséget szenvedett és búcsúzott az U22-es EB-től. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Veres Roland is döntős a Boxamon

A spanyolországi Boxam nemzetközi torna harmadik napján az 57 kilogrammos Veres Roland lépett szorítóba a döntőbe jutásért, a walesi Harris-Allen ellen. Veres egy szoros mérkőzésen, remek hajrát produkálva győzött és bejutott a torna döntőjébe. Gratulálunk Roli! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Virbán Martin döntős a Boxamon

A spanyolországi Boxam nemzetközi torna harmadik napján az 51 kilogrammos Virbán Martin lépett szorítóba a döntőbe jutásért, a spanyol Moratalla ellen. Virbán remekül bokszolt a mérkőzést során és megérdemelt pontozásos győzelmet aratott és jutott be a torna döntőjébe. Gratulálunk Martin! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Simon Márkó elődöntős az U22-es EB-n

A Budvában zajló U22-es Európa-bajnokság ötödik napján a 80 kilós Simon Márkó fantasztikus teljesítményt nyújtva pontozással győzött az osztrák Aimufua ellen és ezzel már biztosan érmes az U22-es Európa-bajnokságon! Gratulálunk Márkó! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés, Boxam nemzetközi torna, harmadik nap

Kezdés: 15:30 óra 10. pár / Férfi 51kg, a döntőbe jutásért Virbán Martin – Erik Moratalla (spanyol) 11. pár / Férfi 57kg, a döntőbe jutásért Veres Roland – Owain Harris-Allen (walesi) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

A Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke, elnöksége, illetve a vezető tisztségviselői posztra aspirálók az alábbi közös nyilatkozatot tesszük

Tisztelt Magyar Ökölvívó-szakszövetség vezetői! Tisztelt Magyar Ökölvívó-szakszövetség tagjai! A Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke, elnöksége, illetve a vezető tisztségviselői posztra aspirálók az alábbi közös nyilatkozatot tesszük: 2023. október 20. nappal lemondott a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke, elnöksége. Az alapszabály alapján – tekintettel a lemondottak számára – lemondásukkal az érintett testületek működése is megszűnt. A kialakult helyzetben egyhangúlag támogatjuk...
Read More

Szurkoljunk együtt Buza Rafaelnek, Buza Rómeónak, Simon Márkónak és Kiss Leventének a budvai U22-es Európa-bajnokság ötödik napján!

Délutáni program – 14:00 óra B – Ring 10. pár / Férfi 80kg, a legjobb 4 közé jutásért: Simon Márkó – Lucky Osaro Aimufua (osztrák) Esti program – 17:30 óra A – Ring 8. pár / Férfi 67kg, a legjobb 4 közé jutásért Buza Rafael – Nejc Petrics (szlovén) B – Ring 6. pár /...
Read More
1 2