hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]
hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

november 24, 2023

Körömi Ábelnek és Mailát Andrásnak sem sikerült a bravúr az első napon

A jereváni junior világbajnokság első selejtezős versenynapján két magyar ökölvívó volt érdekelt, de sajnos mindketten vereséget szenvedtek közép-ázsiai, rutinos ellenfelekkel szemben. A csapat tagjai közül Körömi Ábel ugyan még csak 15 esztendős, de a serdülő EB ezüstérme mellett már a junioroknál is szép győzelmeket ért el ebben az évben. Ábel az egy hónappal ezelőtti junior...
Read More

Mailát Andrásnak sem sikerült a továbbjutás

A jereváni junior világbajnokság nyitónapján a 63 kilós Mailát András az üzbég Ulmasov ellen lépett ringbe a legjobb 16 közé jutásért. A meccsen az üzbég remekül kezdett, így a második és harmadik menetben is számolni is kellett Mailátra, aki pontozásos vereséget szenvedett és búcsúzott a tornától. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Körömi Ábelnek nem sikerült a továbbjutás

A jereváni junior világbajnokság nyitónapján a 48 kilós Körömi Ábel a türkmén Hamrayev ellen lépett ringbe a legjobb 16 közé jutásért. A meccsen a türkmén versenyző akarata érvényesült, aki megérdemelt pontozásos győzelemmel jutott tovább, míg Körömi számára véget ért a torna. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés – junior világbajnokság, első nap

Kezdés – 11:00 óra A – Ring 12.pár / Fiú 63kg, a legjobb 16 közé jutásért Mailát András – Khikmatillo Ulmasov (üzbég) B – Ring 1.pár / Fiú 48kg, a legjobb 16 közé jutásért Körömi Ábel – Sanjar Hamrayev (türkmén) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Mailát Andrásnak és Körömi Ábelnek a jereváni junior világbajnokság első napján!

Kezdés – 13:00 óra A – Ring Fiú 63kg, a legjobb 16 közé jutásért / 12.pár Mailát András – Khikmatillo Ulmasov (üzbég) B – Ring Fiú 48kg, a legjobb 16 közé jutásért / 1. pár Körömi Ábel – Sanjar Hamrayev (türkmén) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More