hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

március 5, 2024

Szabó Petrának és Gémes Leventének sem sikerült a bravúr.

Szabó Petra és Gémes Levente nem tudott meglepetést okozni az olaszországi első világkvalifikációs tornán és mindketten búcsúzni kényszerültek kazah, illetve német ellenfelekkel szemben. Szabó Petra volt az első ringbe lépő magyar ökölvívó a harmadik versenynapon, egy nagyon erős riválissal került szembe a legjobb harminckettő között, a kazah Rimma Voloszenko állta útját. A kazah 10 évvel...
Read More

Gémesnek nem sikerült a bravúr.

A Busto Arsizióban zajló ökölvívó olimpiai világkvalifikációs torna harmadik napján a 71 kilogrammos Gémes Levente pontozásos vereséget szenvedett a német Magomed Schachidovtól, így a legjobb 64 között búcsúzott a további küzdelmektől. Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Szabó Petra nem jutott tovább

A Busto Arsizióban zajló ökölvívó olimpiai világkvalifikációs torna harmadik napján a 60 kilogrammos Szabó Petra pontozásos vereséget szenvedett a kazak Volosenko ellen és búcsúzott a további küzdelmektől. Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Szabó Petrának és Gémes Leventének az olimpiai világkvalifikációs torna harmadik versenynapján!

Délelőtti program, kezdés – 11:00 óra A – Ring: 1. Pár, női 60kg, a legjobb 16 közé jutásért Szabó Petra – Rimma Volosenko (kazak) Délutáni program, kezdés – 15:30 óra 9. pár, férfi 71kg, a legjobb 32 közé jutásért Gémes Levente – Magomed Schachidov (német) Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Akilov egy nagy nevet búcsúztatva továbbjutott a kvalifikációs tornán!

Gémes Levente sikerét követően Akilov Pylyp kisebb meglepetésre legyőzte a britek egyik legjobbját, Taylor Bevan nagy verésben részesült, így az első világkvalifikációs tornán Akilov bejutott a legjobb harminckettő közé. Akilov Pylyp a tavalyi világbajnokságon a legjobb nyolc közé jutott, majd eggyel feljebb lépett a 80 kilósok közé, hogy ott lehessen a párizsi olimpián. Az Európa...
Read More