hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

április 9, 2024

Burai Rolandnak sem sikerült kiharcolni a negyeddöntőt az ifi Eb-n

A poreci ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokság hatodik versenynapján a 63,5 kilós Burai Roland idő előtti vereséget szenvedett az ukrán Kuzmenkotól és ezzel a magyar versenyző számára befejeződött a kontinenstorna. Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Kozák Kevinnek sem sikerült a továbbjutás az ifi Eb-n

A poreci ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokság hatodik versenynapján az 54 kilós Kozák Kevin óriási csatában, megosztott pontozással vereséget szenvedett a bolgár Dinkovtól és ezzel a magyar versenyző számára befejeződött a torna. Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Müncz Kata nem jutott elődöntőbe az ifi Eb-n.

A poreci ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokság hatodik versenynapján a 63 kilós Müncz Kata idő előtti vereséget szenvedett az ír Lyndon Henrytól és ezzel számára véget ért a horvátországi kontinenstorna. Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Müncz Katának és Kozák Kevinnek és Burai Rolandnak a poreci ifjúsági Európa-bajnokság keddi versenynapján!

Délutáni program, Kezdés: 14:00 B – Ring: 1.Pár, női 63kg, a legjobb 4 közé jutásért Müncz Kata – Ava Rose Lyndon Henry (ír) 5.Pár, férfi 54kg, a 8 közé jutásért: Kozák Kevin – Atanasz Dinkov (bolgár) Esti program, Kezdés: 17:30 1.Pár, férfi 63.5kg, a 8 közé jutásért: Burai Roland – Artur Kuzmenko (ukrán Hajrá magyar...
Read More