hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

április 28, 2024

Bernáth Attila ezüsttel, a magyar válogatott pedig a csapatverseny hetedik helyével búcsúzott az Eb-től!

Lakos Regina ezüstjét követően Bernáth Attila is a második helyen végzett a belgrádi felnőtt Európa-bajnokságon, miután szoros mérkőzésen kikapott a döntőben török ellenfelétől az utolsó versenynapon. Magyarország így a két ezüst-, valamint négy bronzéremmel az éremtáblázat tizedik helyén végzett, és csak Oroszország, Szerbia, Törökország, Bulgária, Írország, Horvátország, Moldova, Spanyolország és Örményország végzett előttünk. A felnőtt...
Read More

Bernáth Attila Európa-bajnoki ezüstérmes!

A belgrádi ökölvívó Európa-bajnokság férfi 51 kilogrammos döntőjében Bernáth Attila, egy szoros és szórakoztató mérkőzésen potozással maradt alul az olimpiai kvótás török, Samet Gümüssel szemben, így végül ezüstéremmel zárta a kontinenstornát! A magyar csapat ezzel befejezte a szereplését a 2024-es Európa-bajnokságon és végül négy bronz és két ezüstérmmel távozik Belgrádból! Gratulálunk Attila! Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Mérlegelés

Bernáth Attila ma este Európa-bajnoki döntőt bokszol! Hajrá Attila! Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés, ökölvívó Európa-bajnokság, férfi döntők

Kezdés, 17:00 2.pár, férfi 51kg, döntő Bernáth Attila – Samet Gümüs (török) Hajrá Attila! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Bernáth Attilának az Európa-bajnokság döntőjében!

A belgrádi ökölvívó Európa-bajnokság elérkezett a férfi döntőkhöz. A 17 órakor kezdődő programban a második mérkőzésen lép ringbe Bernáth Attila, aki a török olimpiai kvótás, Samet Gümüs ellen igyekszik megszerezni a kontinens bajnoki címet. Hajrá Attila! Hajrá magyar ökölvívás!
Read More