hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

május 27, 2024

Kuhta Vlagyiszlava és Nakota Veronika is nyolcaddöntős a világkvalifikációs tornán!

Veres Roland és Bernáth Attila kiesését követően a magyar csapat a negyedik napon két győzelmet szállított a bangkoki második világkvalifikációs tornán. A 60 kilogrammos Kuhta Vlagyiszlava első ellenfele a románok tehetsége, Loredana Andreea Marin volt, aki 2021-ben ifjúsági Európa-bajnoki címet szerzett és az U22-esek, valamint a felnőttek között is már letette a névjegyét. Az előző...
Read More

Nakota Veronika is a legjobb 16 között

A Bangkokban zajló olimpiai világkvalifikációs ökölvívó tornán a 75 kilogrammos Nakota Veronika, remek produkcióval pontozásos győzelmet aratott a svéd Holgersson ellen és ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. Gratulálunk Veronika! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Kuhta Vlagyiszlava győzelmével bejutott a legjobb 16 közé

A Bangkokban zajló olimpiai világkvalifikációs ökölvívó tornán a 60 kilogrammos Kuhta Vlagyiszlava egyhangú pontozással győzött a román Loredana Andreea Marin ellen és ezzel bejutott a torna nyolcaddöntőjébe! Gratulálunk Vlagyiszlava! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Kuhta Vlagyiszlavának és Nakota Veronikának, a bangkoki olimpiai világkvalifikációs torna hétfői napján!

Kezdés: 08:00 2. pár: Női 60kg, a 16 közé jutásért: Kuhta Vlagyiszlava – Loredana Andreea Marin (román) Kezdés: 13:30 6. pár: Női 75kg, a 16 közé jutásért: Nakota Veronika – Love Holgersson (svéd) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More